Werk in uitvoering

Beste bloggers,

vogeltje2p

Ik heb het er maar druk mee. Afgelopen week ben ik benaderd door afdeling Den Haag van de Nederlandse Biljartvereniging om hun site te actualiseren of opnieuw te maken. Dit laatste heb ik gedaan en nu komt er een vervolggesprek met het bestuur.
Mijn vrouw Elly maakt mooie tassen van wol. Voor haar heb ik een site gemaakt die nog verder moet worden ingevuld en de site
van poppentheater In Petto van mijn dochter Angelique staat ook inmiddels bij de links. De database op mijn server moet nog geactualiseerd worden. Ik popel om deze site online te zetten maar dat gaat nog niet.
Mijn zoon Sylvester houdt zich daarmee bezig. Nog even afwachten dus.
Om een oude site in een WordPressjasje te steken moet dit programma weer opnieuw gedownload worden. Mijn jongste zoon Dominique wees mij daarop omdat de database nu eenmaal verweven zit in de gemaakte Nihotsite.
Tussendoor ben ik ook nog naar mijn tuin geweest en uiteraard naar mijn ouders om een ritje te maken.
In het net van mijn bramen trof ik het bovenstaande vogeltje aan. Daar werd ik wel even stil van. Ook in de dierenwereld spelen zich vreselijke drama’s af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *